PORTRETTEN VAN JONG TOT OUD 
Het blijf altijd fantastisch om portretten van mensen te maken. Portretten waarop mensen met al hun unieke persoonlijkheden goed zijn vastgelegd. Professioneel gemaakte portretten zijn een prachtig bezit, zowel voor nu als voor later! In mijn studio en op binnen en buiten locaties verzorg ik fotoshoots op de meest uiteen lopende manier. De mogelijkheden zijn eindeloos en in overleg geheel aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Ik neem alle tijd om samen met u tot het beste resultaat te komen. Ik bied de volgende vormen van portretfotografie aan:

Zwangerschapsfotografie:
Een zwangerschap is voor velen een van de  meest bijzondere periodes in het leven. Een periode die er om vraagt om vastgelegd te worden! Want wat is er nu mooier dan dat u later terug kunt kijken op deze speciale tijd met prachtige professionele foto's! Doorgaans vindt deze fotosessie plaats rond de 34/35 ste week van de zwangerschap. 

Newbornfotografie:
Als u net ouders bent geworden, is het hebben van een serie prachtige foto’s  van uw pasgeboren kind een echte must-have! Het is immers een periode  die helaas maar al te snel voorbij gaat. Met een zogeheten newborn fotosessie kunt u de herinneringen aan de eerste weken van uw kind voor altijd levend houden. Newbornfotografie vindt namelijk in de eerste 10 dagen na de geboorte plaats. 

Kinderfotografie:
Uw kind is natuurlijk uw meest kostbare bezit. Het vastleggen van een aantal bijzondere periodes in het leven van uw kind levert dan ook blijvende  herinneringen op! Fotoshoots kunnen zowel plaatsvinden in mijn eigen studio als op locatie. Dit kan uw eigen woning zijn, maar ook een andere plek die u mooi of bijzonder vindt. Waar u ook voor kiest, ik lever u gegarandeerd leuke en bijzondere foto’s!

Fotografie voor volwassen:
U bent nooit te oud om op de foto te gaan. Ook al vindt u dat u zelf niet "fotogeniek" bent. Door de vele ervaringen op het gebied van portretfotografie fotografeer ik u van uw sterkste en mooiste kant. Een prachtig bezit, zowel voor nu als voor later!

Groepsfotografie:
Er zijn maar weinig cadeaus zo persoonlijk als een mooie foto of fotoserie. Een professioneel gemaakte groepsfoto is een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag, Vaderdag, een verjaardag of huwelijksjubileum. Daarnaast is het laten maken van een groepsfoto ook vooral heel leuk! U kunt zich laten vereeuwigen met bijvoorbeeld uw familie, of een groepsfoto laten maken met uw collega’s, sportteam of met uw (oud-)klasgenoten! 

School & KDV fotografie:
Wilt u wel eens wat anders dan die standaard schoolfoto's?  Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Bij mij geen standaard blauwe achtergrondjes,  wat denkt u van een helder witte, zwarte of leuke thema achtergrond? Ik zorg voor pakkende en originele  portretten die het individuele karakter van ieder kind benadrukken. Met mijn mobiele studio kom ik bij u op school of op het kinderdagverblijf langs.  Voor mij telt maar één ding: een perfecte foto! Daar neem ik dan ook de tijd voor. U zult  mij dan ook eerder aantreffen op kleinere scholen en kinderdagverblijven.    

                Wilt u graag nog wat informatie of een afspraak maken ?  Neem dan gerust contact op. In een persoonlijk gesprek spreek ik graag uw wensen door.