AVG PRIVACY STATEMENT   

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)
Welkom op mijn pagina! Als je gebruik maakt van de diensten/het contact/de producten die ik aanbied, dan volgt ergens in het proces de vraag of u uw persoonlijke gegevens aan mij wilt verstrekken. Deze vraag stel ik u uit noodzakelijkheid voor de uitvoering van een overeenkomst. Praktijkvoorbeelden zijn:

- Ik moet contact met u opnemen voor overleg over een geplande fotoshoot.
- Ik moet contact met opnemen als ik ziek/verhindert ben.
- Ik moet contact met u opnemen vanwege verdere planning van de fotografie opdracht
- Ik vraag u om adresgegevens zodat ik u een factuur kan sturenvoor mijn werkzaamheden.
- Ik vraag om uw email adres zodat ik later de fotobestanden naar u kan toezenden.

Doeleinden persoonsgegevensverwerking
Voor uw en mijn gemak slaan wij sinds 1 april 2012 de door u aan mij verstrekte gegevens op in mijn facturatie software. Het doel van het verwerken van deze gegevens is:
- Uit noodzakelijkheid voor recente en toekomstige overeenkomsten,
- Ter overzicht van mijn bedrijfsadministratie.

Categorieën persoonsgegevens
Dit zijn gegevens die ik van iedere klant voor uw en mij gemak verwerk, zodra deze door de klant zelf aan ons verstrekt zijn.
Deze gegevens zijn:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummers
- Email adres
-Debiteurennummer

Locatie en beveiliging van uw persoonsgegevens.
Uw persoonsgegevens sla ik op in een offline facturatie softwarepakket(wiversoft)
Dit softwarepakket staat op een computer waarvan met enige regelmaat een backup wordt gemaakt op een harde schijf welke niet verbonden is met internet of enig ander netwerk. De bestanden op de computer en harde schijf zijn alleen toegankelijk door mijzelf. Aanpassingen/correcties kunnen dan ook alleen door mij worden uitgevoerd .Uw gegevens worden niet met partners, boekhouders of andere partijen gedeeld.

Samenwerking met derde partijen zoals Facebook, Instagram, en ING
Voor mijn bedrijf werk ik via verschillende platforms zoals Facebook, Instagram. Houdt er rekening mee dat ook deze partijen gegevens verzamelen. Lees daarom ook de privacy statements van deze partijen door zodat u op de hoogte bent van hoe er met uw gegevens wordt omgegaan. Als u door het lezen van deze statements tot de conclusie komt dat u uw gegevens niet via hun diensten wilt verstrekken, dan vragen ik u mij hierover op de hoogte te stelen door middel van een email. (info@arendvandersalm.nl)

Website
Wij werken met een https website (SSL certificaat). De door ons voorheen verzamelde informatie zullen wij echter nooit zonder toestemming gebruiken voor het aanmaken van een klantprofiel op de website.

Uw recht op inzage, wijzigen en wissen van uw geregistreerde gegevens.
Ik bewaar uw gegevens tot twee jaar na de laatste opdracht die u mij heeft gegeven. Daarna verwijder ik u uit mijn administratie. Mocht u uw gegevens eerder willen inzien, wijzigen of laten verwijderen dan kunt u ons simpelweg een bericht sturen. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen over de gegevens die wij van u geregistreerd heb, u kunt dit doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

U kunt gerust contact met ons opnemen via de contact gegevens welke u kan vinden op mijn website: www.arendvandersalm.nl Als dit artikel vragen bij u heeft opgeroepen, dan staan ik u graag te woord.

Arend van der Salm Fotografie, 23 mei 2018