About

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet.

                                                                                                                          

Mijn liefde voor de camera begon al op jonge leeftijd toen mijn vader, zelf een enthousiaste fotograaf, mij de beginselen van de fotografie bijbracht. Zodoende liep ik al snel rond met een camera en probeerde ik alles wat voor mijn lens kwam vast te leggen. Sinds die tijd is fotografie mijn grote passie die er uiteindelijk toe heeft geleid dat ik beroepsmatig ben gaan fotograferen. Enthousiasme, betrokkenheid, betrouwbaarheid en passie voor fotografie zijn kenmerkend voor mij als fotograaf. Het blijft me altijd weer inspireren om juist dat ene unieke moment of kenmerk vast te leggen.

Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en portretten. Daarnaast maak ik met grote regelmaat vrij werk en fotografische kunst in de vorm van stillevens. Naast mijn goed uitgeruste studio in Vlaardingen beschik ik tevens over een mobiele fotostudio zodat ik als fotograaf zowel in mijn studio als op locatie kan werken.
Wel zo handig! Ik hoop u binnenkort te ontmoeten voor mijn camera, en u te overtuigen van mijn kwaliteiten als fotograaf !

Met vriendelijke groet,
Arend van der Salm